Onze voordelen

+ 24/7 Altijd toegankelijk

Bij Morsebox staan al je goederen veilig opgeslagen. Buitenstaanders hebben geen toegang tot het pand. Met je individuele pincode kun je 7 dagen per week van 6.30 tot 22.30 uur het pand betreden. Door de week of in het weekend, overdag of in de avonduren, eenmalig of dagelijks; Je kunt op elk gewenst moment bij je spullen!

Onder bepaalde voorwaarden kunnen we zakelijke klanten 24 uurs toegang verlenen tot het pand om zo de logistieke processen te versnellen en om kosten te besparen. Uitgifte van meerdere toegangscodes voor uw leveranciers zijn mogelijk.

+ Indoor laden en lossen

Bij Morsebox kun je met een personen- of bestelauto  gewoon naar binnen rijden om daar je goederen te laden en lossen. Ook als het regent of sneeuwt kun je dus altijd comfortabel bij je spullen komen en je spullen komen brengen. Zet de spullen eenvoudig op de daarvoor bestemde transportmiddelen en breng ze naar je opslagbox.

+ Gratis overstappen naar een andere opslagruimte

Mocht de behoefte aan opslagruimte in de loop der tijd veranderen, dan is dit geen probleem! Overstappen naar een kleinere of grotere ruimte kan namelijk op elk gewenst moment.

Het omzetten van je huidige box naar een nieuwe box is geheel kosteloos. Je geeft het gewenste moment aan en wij boeken je ruimte om. Je betaalt daardoor alleen voor de ruimte die je nodig hebt.

+ Cameratoezicht

Voor een klant is het erg belangrijk dat je goederen veilig kunt opslaan en dat je met een prettig gevoel naar onze storage kunt komen. Dat is waarom veiligheid bij Morsebox hoog in het vaandel staat.

Binnen en buiten is Morsebox dan ook voorzien van een geavanceerd camerasysteem waarmee we alle activiteiten in en om ons pand 24 uur per dag kunnen monitoren.

Maar het blijft niet alleen bij permanente camerabewaking. Ook toegangscontrole , brandbeveiliging , een alarmsysteem  en natuurlijk persoonlijk toezicht zorgen ervoor dat de veiligheid gewaarborgd is. Op deze manier dragen wij optimaal zorg voor je veiligheid en die van je opgeslagen spullen.

+ Goederen aannemen

Ben je een ZZP'er en ben je overdag niet beschikbaar om goederen in ontvangst te nemen?
Geen probleem, wij zorgen ervoor dat het wordt aangenomen en in je box terecht komt.
Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

+ Flexibel opzeggen

Bij Morsebox zit je nooit onnodig lang aan een huurcontract vast. Wij hanteren namelijk geen opzegtermijn. Je huurt tot en met de week waarin je opzegt.

Het opzeggen van je huurcontract dient per mail te gebeuren.

+ Meerdere afmetingen

Morsebox heeft meer dan 21 verschillende formaten boxen.
De kleinste is 1,5 m3 en de grootste is 90m3. In totaal zijn er 84 boxen.

Kijk op de pagina maten en prijzen voor meer informatie.

+ Toegangscontrole

Je krijgt toegang tot het pand door middel van je eigen persoonlijke pincode en/of toegangsdruppel.

Er is een dubbele controle, zodat niemand zomaar binnen kan komen.

Met je eigen slot sluit je de box, zodat niemand er meer in kan; ook de medewerkers van Morsebox niet.

+ Professionele boxen

De opslagboxen komen uit België van de firma CSC-Industries  en zijn speciaal gemaakt voor Morsebox Selfstorage.

 • Makkelijk af te sluiten middels je eigen slot
 • Goedlopende roldeuren
 • Brede gangpaden

+ Toiletgelegenheid

Mocht de spanning je teveel worden, dan kun je altijd naar één van onze toiletten.

+ Klimaatbeheersing

Twee grote heaters van de firma Winterwarm uit Winterswijk zorgen ervoor dat de hele hal op een juiste temperatuur blijft, zodat je spullen vrij van vorst en vocht bewaard blijven. De constructie van het dak (sheddak) zorgt er tevens voor dat de hal in de zomer niet al te warm wordt.

Kortom, al je spullen zijn goed beschermd tegen weer en wind en blijven hierdoor van waarde.

 

+ Beveiliging en Certificering

Je veilig voelen is belangrijk voor ons.

Ons pand is daarom goed beveiligd met een alarmsysteem. Ook zijn er binnen en buiten dag/nacht camera's opgehangen. Zo is niemand ongezien en worden de boxen altijd goed in de gaten gehouden.

Daarnaast voldoet het pand van Morsebox aan de hoogste veiligheidseisen die de brandweer stelt. In het pand hangen overal rookmelders die gekoppeld zijn aan een brandmeldinstallatie. Wanneer het brandalarm afgaat, wordt er direct actie ondernomen. Daarnaast is het pand voorzien van brandblussers en hangen meerdere brandslanghaspels.

Om de veiligheid van je goederen te garanderen stellen we een aantal eisen aan de opslag van goederen. Toxische, ontvlambare en gevaarlijke stoffen mogen vanwege het brandgevaar niet worden opgeslagen. Bij de geringste rook ontwikkeling slaan alle alarmbellen aan. Let erop dat je het pand in dat geval direct verlaat. Hulp komt eraan!

Ook wij hechten waarde aan je goederen!

Morsebox is Dekra gekeurt, volgens de richtslijnen van de NSSA.

                                                                           

+ Ideale bereikbaarheid

Midden in het centrum van Winterswijk vind je ons aan de Morsestraat 29.
We hebben eigen parkeergelegenheid bij de hal en het is mogelijk om binnen te laden en te lossen.

Door onze locatie in het centrum is Morsebox Selfstorage ook erg aantrekkelijk voor kleine ondernemers en vertegenwoordigers. Kijk op de contact pagina.

+ Partners van Morsebox

+ Interne transportmiddelen

Om je zware of grote spullen moeiteloos te transporteren, heeft Morsebox verschillende transportmiddelen voor je klaar staan. Zo beperk je de kans op schade aan je eigendommen en vervoer je spullen snel en comfortabel.

De steekwagen met twee wielen is uitermate handig voor het stapelen van verhuisdozen. Ook zware voorwerpen die onhandig vast te pakken zijn, kunnen handig vervoerd worden met deze steekwagen.

Vervoer je pallets snel naar de box met de professionele palletwagen. Dit item is vanzelfsprekend erg populair bij onze zakelijke huurders.

Een verhuisplateau is ideaal wanneer je zeer zware voorwerpen vanuit huis naar je box wilt brengen. De handige zwenkwieltjes draaien alle kanten op, waarmee je zeer wendbaar bent met zware objecten.

 

+ Opslagtips

Lees en gebruik onderstaande tips om uw opslagruimte optimaal te benutten en uw goederen zo veilig mogelijk op te slaan.

 • Sla kwetsbare goederen zoals uw televisie, stereo en ski's bij voorkeur op achter in de opslagruimte.
 • Demonteer zoveel mogelijk goederen, zoals bedden en kasten. Zet bijvoorbeeld tafelbladen, bedzijkanten en dergelijke rechtop tegen een wand. Dit scheelt veel opslagruimte. Bewaar de vrijgekomen montagematerialen in stevige plastic zakjes en plak ze vast aan het item.
 • Zet ook banken indien mogelijk op hun kant om uw ruimte optimaal te benutten.
 • Sla matrassen zoveel mogelijk staand tegen de muur op. Gebruik ademende beschermfolie. Je kunt ombuigen voorkomen door een kast tegen de matrassen aan te zetten.
 • Verpak alle kleine spullen in een verhuisdoos.
 • Gebruik zoveel mogelijk gelijkvormige dozen, waardoor stapelen efficiënt gebeurt en de stapels zo stabiel mogelijk zijn. Verhuisdozen zijn bij Morsebox te koop.
 • Sluit dozen stofvrij af met tape en pak ze dusdanig in, dat ze niet in elkaar zakken als je ze opstapelt.
 • Maak de dozen niet te zwaar. Markeer de dozen die wel zwaar zijn, door er duidelijk 'Zwaar' op te schrijven. Zo word je niet verrast door het gewicht dat een hoop rugklachten kan veroorzaken.
 • Vervoer zware dozen of spullen met een transportwagentje, zodat je rugklachten voorkomt.
 • Zorg voor voldoende loopruimte, zodat je gemakkelijk bij je spullen kunt komen.
 • Verpak waardevolle elektronische apparaten in hun originele verpakking als je deze nog hebt. Gebruik anders dozen en doe hier beschermende vulling in.
 • Plaats artikelen die je het meest gebruikt het dichtst bij de ingang van je box.
 • Je kunt breekbare spullen het beste goed inpakken en niet plat neerleggen. Om je spullen goed in te pakken is er noppenfolie verkrijgbaar.
 • Plaats dozen met breekbare spullen bovenaan de stapel. Noteer dat de inhoud 'breekbaar' is.
 • Gebruik geen krantenpapier. De inkt kan namelijk na verloop van tijd een afdruk achterlaten.
 • Bescherm matrassen en meubels met hoezen en/of kleden. Op die manier voorkom je krassen, vuil en vlekken.
 • Haal de batterijen uit je elektrische apparaten. Na verloop van tijd gaan batterijen lekken en het vrijgekomen zuur kan uw apparatuur onherstelbaar beschadigen.
 • Ontdooi en maak de koelkast en vriezer schoon en droog om schimmelvorming, muffe luchtjes en lekwater te voorkomen. Laat de koelkast en vriezer op een kiertje open staan.
 • Gebruik zoveel mogelijk de opslagcapaciteit van je eigen spullen. Sla bijvoorbeeld handdoeken op in een bureaulade. Ook de koelkast en wasdroger zijn handige opslagplaatsen voor kleinere items.
 • Stoelen kunt je vaak omgekeerd op elkaar plaatsen. Maak ze aan elkaar vast, zodat ze niet van elkaar af kunnen vallen.
 • Sla spiegels en schilderijen uitsluitend staand op.
 • Behandel bij langdurige opslag antiek en andere houten meubelstukken tegen uitdrogen.
 • Voor meer informatie en vragen kun je tijdens openingstijden ma t/m vr 09.00 - 17.00 uur en zaterdag 09.30 - 12.30 uur bellen met nummer 0543-20 10 23 of aanbellen bij de voordeur.